Natuursteen

Steen wordt al zeer lang gebruikt in de bouwsector en bij de vormgeving van kunstvoorwerpen. Samen met aarde en hout is steen één van de natuurlijke basisbouwmaterialen.

salle de bain en pierre naturelle

Diverse toepassingen

MOMMMA biedt u stenen van diverse en minder bekende oorsprong om u meer keuze te geven.  Om een decorative en architecturale stijl te creëren volgens uw wens.

Eindeloze mogelijkheden

Er zijn allerlei soorten natuursteen: kalksteen, travertijn, zandsteen, leisteen, porfier, dioriet, basalt, albast, marmer, onyx, kwartsiet en tenslotte graniet. Allemaal met hun verschillende aspecten en specifieke kenmerken.                          

Wat hun kleuren, afwerkingen en vormen betreft, is het aanbod vandaag oneindig. Wat de keuze natuurlijk niet makkelijker maakt! Maar laat je niet ontmoedigen, want iedereen vindt uiteindelijk het dekseltje dat op zijn potje past.

salle de bain lumineuse avec marbre
pierre naturelle salon

Tijdloze en edele materialen

De onveranderlijke en natuurlijke kant van de natuursteen verleent hem een tijdloos en nobel karakter. Na verloop van tijd slijten de stenen natuurlijk zoals elke andere vloerbedekking, maar het krijgt daardoor vooral een patina en wordt nog mooier.

Wij laten u via onze foto’s & stalen kennismaken met de natuurstenen waarmee wij werken.

plan de travail cuisine en pierre naturelle

Bent U geïnteresseerd in onze natuurstenen?

Enkel toegankelijk op afspraak.  Kom en ontdek onze collecties in onze showroom, gelegen op de Tenbosstraat 88 in B-1050 Brussel.