Glas mozaïeken

Glas mozaïeken zijn het populairst. De toepassingen zijn inderdaad veelvoudig: zwembad, badkamer, keuken, vloer, muur, hammam, zuilen, decoraties … Gemakkelijk in onderhoud, deze mozaïeken met een zeer elegante esthetiek zijn ook zeer gemakkelijk aan te brengen.

Meer dan 1.000 kleuren glas mozaïek

Wij bieden glas mozaïeken in verschillende vormen en maten: rond, ovaal, vierkant … in 1cmx1cm, 1,5cmx1,5cm, 2cmx2cm, 2,3cmx2,3cm. Ze zijn verkrijgbaar in een brede waaier van afwerkingen en effecten: heldere en lichtgevende kleuren, parelachtige en iriserende kleuren, transparante en doorzichtige parelachtige kleuren, sobere kleuren…

salle de bain mosaique de verre bleu fonce

Felle kleuren

Eigentijdse badkamer uitgevoerd in een marineblauw en geel-oranje dat perfect samengaat met het hout. Archi : Georges Hirsch

Onze mengelingen zijn oneindig

Wij bieden u standaardmengelingen aan, maar in feite u kunt in elk gamma zelf de kleuren uitkiezen en de percentages bepalen.

salle de bain creative
mosaique de verre rouge

De meest creatieve mozaïekjes

Dankzij hun uitzonderlijke chromatische structuur kunnen wij u een uitgelezen gamma aan glasmozaïeken aanbieden. We gaan van de meest sobere tot de meest creatieve op de markt.

De gepixelde decors

Alle decors uit onze catalogi, uw foto’s of tekeningen kunnen gepixeld worden, waardoor ze een meer eigentijdse look krijgen. Zeer ruime keuze aan kleuren.

 

salle de bain en mosaique de verre avec motif fleurs
mosaique de verre creatif

De handgemaakte decors

Wij kunnen u decors aanbieden of u kunt met uw eigen ontwerpen komen. Op maat gemaakte ontwerpen laten u toe om van de meest sobere tot de meest extravagante keuzes te maken qua kleuren & gebruikte materialen. Onbeperkte creativiteit.

cuisine avec fond en mosaique de verre

Bent U geïnteresseerd in onze glas mozaïek?

Enkel toegankelijk op afspraak.  Kom en ontdek onze collecties in onze showroom, gelegen op de Tenbosstraat in B-1050 Brussel.