Marmer mozaïeken

Onze marmermozaïeken zijn verkrijgbaar in meer dan 50 verschillende marmersoorten en worden aangeboden in verschillende afwerkingen (gepolijst, gezoet, ouderwets gezoet, satijn-afgewerkt) en in verschillende maten en patronen.

Met onze marmermozaïeken bieden wij verschillende collecties listels, friezen, motieven, decoraties en tapijten aan, die een luxueuze en elegante bedekking van uw muren en vloeren garanderen.

Met onze marmeren mozaïeken zijn de mogelijkheden schier eindeloos. Wij beschikken over meer dan 1.000 verschillende “standaard”- decors, die ook aan uw smaak kunnen worden aangepast.

salle de bain renovee en mosaique de marbre

Art Deco-stijl

De badkamer uit de jaren 1930 is gerenoveerd met marmeren mozaïeken: in een warme tint. De fries harmonieert perfect met de kranen en wastafels.

Carrara-marmermozaïeken

In een veel modernere stijl, zowel wat de kleuren als de gekozen vormen betreft. Deze badkamer, uitgevoerd in Carrara Wit voor het tablet en de mozaïeken in de douche, combineert zeer goed met de antracietkleurige natuursteen. 

salle de bain blanc de carrare mosaique et pierre naturelle

Persoonlijke creaties zijn mogelijk: van de meest klassieke tot de meest eigentijdse.

hallway-mosaic

In alle kleuren

De inkomhal van dit huis uit het begin van de 20e eeuw is gerenoveerd met een marmeren mozaïektapijt. Uitgevoerd in ongebruikelijke kleuren, levert dit het een verrassende en eigentijds resultaat op.

 

In alle formaten

Zeer klassieke badkamer met een mozaïekvloer in beige-bruine tinten.

 

salle de bain avec sol en mosaique ton beige marron
nos-marbres

Bent U geïnteresseerd in onze marmermozaïeken?

Enkel toegankelijk op afspraak.  Kom en ontdek onze collecties in onze showroom, gelegen op de Tenbosstraat 88, in  B-1050 Brussel.