Geëmailleerd lava steen

Geëmailleerd lava is een zeer bestendig materiaal, dat vooral wordt gebruikt voor op maat gemaakte keuken- en badkamertabletten alsook voor  planken & bladen voor wastafels, bartabletten, tafels, tegels….

Dit materiaal is decoratief, functioneel en verfijnd. Heel origineel materiaal, wij kunnen indien gewenst ook een kleurstudie uitvoeren en deze afstemmen op de kleuren van uw andere keuzes (tegels, verfkleur, gordijnstoffen… )

Belle salle de bain en lave emaillee

Aangenaam materiaal

Dit badkamertablet in geëmailleerd lava met geïntegreerde wasbakken werd op maat gemaakt. De gebruikte kleur – een mat hazelnootbeige – harmonieert bijzonder goed met de rest van de kleuren van de badkamer.

Op maat gemaakt

Het centrale eiland geeft de hele keuken een uitzonderlijk karakter. Dankzij het grote oppervlak, kan het geëmailleerd lava zich op majestueuze wijze ontvouwen en opdringen. De werkbladen in deze keuken zijn op maat gemaakt. Het glanzende diepgrijze kleur geeft een heldere sfeer aan deze keuken.

cuisine en lave emaillee
lave emaillee brun

Warme sfeer

Deze eigentijdse keuken verwezenlijkt in hout, aluminium en mat geëmailleerd lava, alles in bruin, straalt een prachtige warmte uit.

Maar veel meer...

Materiaal voor dressoirs en bijpassende achterwanden, wastafelbladen, douchebakken, tafels… maar ook voor  tegels voor vloeren of wanden, binnen of buiten… De mogelijkheden zijn oneindig.

 

 

salle de bain couleur lagon
cuisine avec plan de travail en lave émaillée rouge

Bent U geïnteresseerd in ons geëmailleerd lava?

Enkel toegankelijk op afspraak.  Kom en ontdek onze collecties in onze showroom, gelegen op Tenbosstraat 88, in B-1050 Brussel.