Zwembaden

Wij beschikken over een ruim en origineel assortiment natuursteen en gebouchardeerde marmers, op de ouderwetse manier onthard, al dan niet gekalibreerd, porselein-steengoed voor terrassen, patio’s, veranda’s, randen en stranden van zwembaden, wintertuinen, openbare projecten…

piscine interieur en pierre italienne

Elegant & eigentijds zwembad

Overdekt zwembad geheel uitgewerkt van Italiaanse steen: de wand is gemaakt van ruw gekapte marmer. Het strand en het zwembad in dezelfde steen maar met een gevlamde afwerking. Project: Instore

 

Mozaïek voor zwembad

Niet al onze mozaïeken kunnen buiten worden gebruikt, aangezien elk mozaïek zijn eigen specifieke kenmerken en plaatsingsinstructies heeft.

Omdat het zo moeilijk is een geschikte zwembadafdekking te kiezen voor binnen- of buitenzwembaden, raden wij u aan contact met ons op te nemen zodat wij u in onze showroom kunnen ontmoeten en met u de geschikte producten kunnen bespreken. 

mosaiques pour piscine avec marches
bassin realise dans un doux melange de mosaiques de verre blanc et turquoise

Zwembad in een zachte kleurenmix

Spa resort in Mykonos: zwembad gemaakt in een zachte mengeling van wit / turquoise glasmozaïek

Op de achterwand is er een met de hand gemaakte decors aangebracht die prachtig past bij de kleuren die in de rest van het gebouw gebruikt werden.

piscine

Bent u geïnteresseerd in onze knowhow om uw zwembad in te richten?

Enkel toegankelijk op afspraak.  Kom en ontdek onze collecties in onze showroom, gelegen op de Tenbosstraat 88, in   B-1050 Brussel.