Porselein-steengoed

Porselein-steengoed, met al zijn variaties, biedt vele mogelijkheden. Het esthetisch vermogen om zich aan te passen aan verschillende ruimten en sferen is de grootste troef.

salon en carrelage mommma

Een ideaal materiaal

Porcellanato of porseleinsteengoed is een compact, resistent materiaal met bijna geen porositeit. Deze eigenschap maakt dat  zeer gemakkelijk te onderhouden is.

Slipvaste, slijtvaste en brandwerende afwerkingen die voldoen aan de huidige internationale normen.

Natuurlijke kleuren completeren de uitstekende esthetische afwerking. Porcellanato beantwoordt aan de eisen van een ingenieuze architectuur, waarbij esthetiek en technologische prestaties worden gecombineerd.

Eindeloze mogelijkheden

Porseleinsteengoed of porcellanato tegels kunnen vele texturen en kleuren weergeven.

Naast de imitatie van natuursteen en marmer zijn er nog vele andere mogelijkheden: leisteen, terracotta, arduin, parketstroken of zelfs meer gesofisticeerde imitaties van gewaxt beton, metaal, textiel, leder of behangpapier.

Het kan zowel op de vloer als op de muren gelegd worden.

carrelage en marbre mommma
beton-grey-kitchen

Gemakkelijk te bewerken

Dit product leent zich voor alle soorten bewerkingen (snijden, boren, enz.) en is zoals natuursteen geschikt om alle gewenste aanpassingen te realiseren: zoals werkbladen, barbladen, wastafelbladen, terrassen…

vieux beton

Bent U geïnteresseerd in onze porselein-steengoed of porcellanato tegels?

Enkel toegankelijk op afspraak.  Kom en ontdek onze collecties in onze showroom, gelegen op de Tenbosstraat8,  in  B-1050 Brussel.